PROGRAMMA PROVADA 2024

DINSDAG 11 JUNI – BUITENSTEDELIJK

11:30 – 12:15u Talk with passion: Meten van biodiversiteit, next level in natuurinclusief bouwen

Natuurinclusief ontwikkelen en bouwen is niet nieuw meer. Heijmans is hier al jaren mee bezig en zet nu de volgende stap. Het meten van biodiversiteit. Want alleen dan weet je of datgene wat je beoogt ook echt werkt.

In deze Talk with passion praten we hierover met Albert Vliegenthart van De Vlinderstichting. Vol passie reflecteert Albert op het effect van natuurinclusief ontwikkelen in de gebiedsontwikkelingen Parijsch in Culemborg en Park Vijfsluizen in Vlaardingen. Hoe meten we de biodiversiteit in deze gebiedsontwikkelingen en wat leren we hieruit? Waar liggen kansen voor de toekomst?

Na de inspirerende talk is er alle gelegenheid om in een klein comité eigen uitdagingen op tafel te leggen, onder het genot van een heerlijke proeverij verzorgd door zorgboerderij de Witte Schuur.

Bij deze Talk with passion aanwezig zijn? Stuur een mail naar je Heijmans contactpersoon.

Albert Vliegenthart

Albert is ecoloog en projectleider en lid van het MT van De Vlinderstichting. Binnen de Vlinderstichting is hij bij veel projecten betrokken. Allemaal met als doel de biodiversiteit te versterken met de vlinder als tool. Dit doet Albert samen met bedrijven en andere (natuur)organisaties. Daarnaast geeft Albert lezingen, workshops en is hij regelmatig dagvoorzitter bij symposia.

16:30 – 19:00u Borrel

Kom sfeerproeven in onze stand. Geniet van de relaxte sfeer en ontmoet ons. Laat je inspireren hoe integrale gebiedsontwikkeling van Heijmans meerwaarde kan hebben voor jou. Natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

We brengen graag ons verhaal tot leven met partners uit de gebiedsontwikkelingen waar we werken. Op dinsdag verzorgt zorgboerderij de Witte Schuur de catering. Sinds de start van de gebiedsontwikkeling Parijsch in Culemborg werken Heijmans en de Witte Schuur samen.